Alta Genetics

Create Value, Build Trust, Deliver Results

Alta nieuws
Kijk in Alta Nieuws
Alles over:

Alta nieuws

dinsdag, 09 juli 2013

Coopon Flora (Canada) verkocht aan bedrijfsleider Henk Schuurmans

Tijdens een feestelijke bijeenkomst op 15 juni 2013 werd gevierd dat het Coopon Flora bedrijf in Elmira, ON (Canada) officieel is overgedragen van Wijnand Pon aan Henk Schuurmans en zijn familie. Het bedrijf gaat verder onder de naam Milky Wave Inc.

Schuurmans is, nadat hij eerst twee jaar medewerker is geweest, 25 jaar bedrijfsleider op het bedrijf welke inmiddels  210 stuks melkvee telt. Het bedrijf is begonnen met een aanbindstal voor 65 koeien en in 1994 uitgegroeid tot een 195 boxen tellende ligboxenstal voorzien van een draaimelkstal. Toen in 1997 het bedrijf door een felle brand verwoest werd heeft Schuurmans geholpen het bedrijf weer op te bouwen, waarmee het bedrijf uiteindelijk zijn huidige omgang bereikte. Momenteel worden er 210 stuks vee gemolken met een productie van 11.300 kg, 3.95% vet en 3.2% eiwit.

Er waren meer dan 450 gasten aanwezig om de overdracht te vieren, waaronder Wijnand Pon, eigenaar van Koepon Holding en Alta Genetics, Cees Hartmans, Algemeen directeur van Alta Genetics en Doug Blair, mede oprichter van Alta Genetics.

Tijdens een show werden verschillende koeien getoond. Te zien waren onder meer dochters van Alta’s meest populaire stieren als AltaAVALON, AltaIOTA, AltaOTTO, AltaBAXTER en vele anderen.
Na het officiële gedeelte werd er onder het genot van een hapje en een drankje nog lang nagepraat en gefeest.

Wij wensen Henk Schuurmans en zijn familie alle goeds toe voor de toekomst!

 

 

 

 

 

 

 Silvia Raat
Silvia Raat
Marketing en Communicatie
Silvia.Raat@altagenetics.nl
Netherlands

Alta nieuws

donderdag, 17 augustus 2017
Bekijk onze nieuwe stierenkaart
donderdag, 17 augustus 2017
Amerikaanse fokwaarden verder geoptimaliseerd
donderdag, 10 augustus 2017
De nieuwste Alta-toppers!

Producten & Programma's