Alta Genetics

Create Value, Build Trust, Deliver Results

Alles over:
zoeken

Geduld alstublieft
Stier Zoeken
Uitgebreid zoeken
Holstein Brown-Swiss Jersey Vlees

Het Laatste Nieuws

maandag, 13 februari 2017

AltaCowWatch bijeenkomst op Koepon veebedrijf

Op het Koepon melkveebedrijf in Feerwerd werkt men sinds kort met de unieke herkauw/vreet monitoring van AltaCowWatch. Vorige week brachten 15 melkveehouders er een bezoek om zich door Marcel Rijkers en Alex Borst te laten bijpraten over de gebruikservaring van AltaCowWatch.

> Lees meer

maandag, 06 februari 2017

Geslaagde Advantage bijeenkomst bij melkveebedrijf De Telegraaf

Afgelopen donderdag kwamen ruim 40 melkveehouders bijeen in de Koningshof in Heerenveen, om na de lunch de dag voort te zetten bij de familie Dijkstra in Rottum. Thema van deze Advantage bijeenkomst was "Geef richting aan uw bedrijf".

> Lees meer

maandag, 16 januari 2017

Winnaar Alta Advantage Showcase reis neemt prijs in ontvangst

Afgelopen najaar konden melkveehouders bij aankoop van diverse doses sperma meedingen naar een geweldige prijs, namelijk deelname aan de Alta Advantage Showcase reis naar Michigan. Vorige week mocht de winnaar, Martin Schennink uit Nieuw-Wehl, de waardebon voor deze reis in ontvangst nemen. Hij werd uitgereikt door Alta's Accountmanager en Vruchtbaarheidsspecialist Herbert Ruesink.

> Lees meer

Paringsadvies zondag, 01 januari 2017

AltaGPS, haalt meer uit uw veestapel!

Het rendement van uw bedrijf wordt direct beïnvloed door de kwaliteit en samenstelling van uw veestapel. Onze fokkerij-experts zijn gespecialiseerd in het begeleiden van veehouders bij het vaststellen en tot uitvoering brengen van hun fokkerijplan en strategie. Het paringsprogramma van Alta, AltaGPS, helpt u met een minimale hoeveelheid jongvee het maximale uit uw veestapel te halen. U bespaart vandaag, terwijl u waarde creëert voor de toekomst.

> Lees meer

Paringsadvies zondag, 01 januari 2017

Genen-onderzoek, bepaal aan de hand van DNA de potentie van uw dieren

Sinds kort kunt u bij ons ook terecht voor genen-onderzoek. Via onderzoek van haren van uw dieren wordt het DNA geanalyseerd en krijgt u inzicht in de fokwaarden van uw dieren. Naast het maken van de juiste selectie van uw jongvee kunt u hiermee o.a. ook vaststellen welke van uw dieren het A2A2 gen dragen.

> Lees meer

Direct contact

Kantoor  Alta Nederland
Kantoor Alta Nederland info@altagenetics.nl
Alta Inseminatie Service
Alta Inseminatie Service Telefoon: 0800 - 4500 000

Zoek uw contactpersoon hier :
Alta GeneticsEvenementen

Veehouderij kennis

Meer Veehouderij Kennis