Alta Genetics

Create Value, Build Trust, Deliver Results

Over Alta
Alles over:

Alta's kernwaarden

Waarde creëren

Het doel van Alta is niet alleen het produceren en vermarkten van sperma van topstieren. Alta ontwikkelt de beste producten en programma's voor haar klanten. Het streven is dagelijks om dat geen te leveren dat voldoet aan de persoonlijke wensen en doelstellingen van de melkveehouder. Innovatieve programma's op het gebied van fokkerij, vruchtbaarheid en bedrijfsmanagement onderscheiden ons van anderen. Deze zijn specifiek aangepast aan de individuele behoeften van de klant, Alta's belofte is dat zij continue streeft naar zichtbare verbetering van de winstgevendheid van het individuele melkveebedrijf.

Vertrouwen bouwen

Hoogwaardige kwaliteitsproducten en diensten leveren is de basis waarop het vertrouwen is gebouwd. Wij streven er naar om steeds opnieuw dergelijke programma's en diensten te leveren en te ontwikkelen. Binnen de productontwikkeling gaan we voor het hoogst haalbare waarbij we kwaliteit, betrouwbaarheid en nauwkeurigheid hoog in het vaandel hebben. Dit zijn de pijlers onder Alta's succesvolle Advantage® programma.

Resultaat leveren

De basis begint bij de constante aanvoer van superieure genetica die over meerdere generaties vastgelegd zijn. Ook werken we continue aan alle facetten binnen ons bedrijfsproces om het bevruchtend vermogen van onze stieren te verbeteren. Daarnaast meten we dit resultaat ook dagelijks in de praktijk bij onze partner bedrijven. Goede genetica verpakt in goed bevruchtend sperma met daarbij een goed advies op bedrijfsniveau is wat u van ons mag verwachten. Dit moet leiden tot een goed resultaat voor u. Wij doen dit alles met passie voor de melkveehouderij en willen het beste aanbieden wat bij u past en zal leiden tot een positief resultaat.

Historie

Alta Genetics is een bedrijf met een rijke historie, met wortels in bedrijven als Mil Farmsin the US, tot Western Breeders in Canada en tot de Koepon veebedrijven, opgericht in Nederland. Vele bloedlijnen zijn ontwikkeld die nog steeds een onuitwisbare stempel hebben op het Holstein ras. Stieren zoals TRADITION, AltaFORMATION, AltaLUKE, AltaHERSHEL, AltaADAM, AltaAARON, en meer recent AltaWILDMAN, AltaROSS, AltaBAXTER en AltaIOTA.

Alta is trots op haar geschiedenis, maar zeker zo enthousiast over de samenwerking die we creëren met vooruitstrevende melkveehouders wereldwijd. Deze samenwerking gaat verder dan het rietje met sperma en is gebouwd op een fundament van programma's en diensten.

Alta levert consequent top kwaliteit genetica met de hoogste vruchtbaarheid. We brengen een assortiment van Alta's beste bevruchtende stieren op de markt in het ConceptPlus pakket – vruchtbaarheidsevaluaties worden uitsluitend gebaseerd op daadwerkelijke drachtcontroles. Hiermee zijn we wereldwijd de leider op het gebied van bevruchtend vermogen van sperma.

Alta werkt in 14 landen (USA, Canada, Engeland, Duitsland, Nederland, België, Polen, Italië, Brazilië, Mexico, Australië, Argentinië, Rusland en China) met eigen verkooporganisaties en werkt in 77 verschillende samen met distributeurs. Wereldwijd zijn er meer dan 400 werknemers actief voor Alta. In Canada, USA, Brazilië, Argentinië, China en Nederland zijn de stieren gehuisvest. Op de verschillende productielocaties wordt op een eenduidige wijze gewerkt om sperma te produceren van de hoogste kwaliteit.

Alta Genetics Inc. is naast Valley Ag Software en Saskatoon Colostrum Company een dochterbedrijf van de Koepon Holding.

Klik hier voor de introductiefilm van Alta Genetics

Direct contact

Kantoor  Alta Nederland
Kantoor Alta Nederland info@altagenetics.nl
Alta Inseminatie Service
Alta Inseminatie Service Telefoon: 0800 - 4500 000

Zoek uw contactpersoon hier :
Alta Genetics