Alta Genetics

Create Value, Build Trust, Deliver Results

Alta nieuws
Kijk in Alta Nieuws
Alles over:

Alta nieuws

dinsdag, 06 oktober 2015

Succesvolle sessies over "Verborgen melk"

Het afgelopen jaar werden op verschillende plaatsen in het land Verborgen Melk workshops georganiseerd. Tijdens deze workshops gingen wij samen met veehouders op zoek naar verborgen liters op het bedrijf.

Nu het melkquotum is afgeschaft is het nog belangrijker, dat u de melkproductie per koe optimaliseert. Elke extra liter melk is van groot belang voor de winstgevendheid van uw bedrijf. Bij Alta onderkennen we dit vanuit onze intensieve samenwerking met progressieve melkveebedrijven wereldwijd.

Naast een focus op productieverhoging binnen de bestaande mogelijkheden, nemen we tijdens de workshops vooral de bedrijfseconomische veranderingen van melkproductie in een vrije markt onder de loep. En laten we zien waar u de extra melk, oftewel Verborgen Melk, op uw bedrijf het gemakkelijkst kunt vinden.

Intussen hebben we al diverse Verborgen Melk bijeenkomsten georganiseerd. Deelnemers hieraan waren erg positief en hadden enthousiaste reacties. Hoe kunnen we de marge verhogen in plaats van de kosten beperken? En dus met dezelfde veestapel meer verdienen? Wat leveren die extra liters (verborgen) melk mij op? Aan de hand van praktische voorbeelden helpen wij u de verborgen melk op te zoeken.

 

Het gonst nog steeds door mijn hoofd. Ik moet constateren dat ik niet zo alert en fel op zoek ben naar verbetering en optimalisatie van mijn bedrijf. Die bijeenkomst met Alta heeft me echt aan het denken gezet. 
Eén van de deelnemers

 

Mocht u interesse hebben om deel te nemen aan een Verborgen Melk sessie in uw regio, neem dan contact op met uw vertegenwoordiger of met ons kantoor op 0594-620940.

Download hier de flyer met meer informatie over de verborgen liters in de melkveehouderij.

 Silvia Raat
Silvia Raat
Marketing en Communicatie
Silvia.Raat@altagenetics.nl
Netherlands

Bestanden downloaden

Alta nieuws

donderdag, 17 augustus 2017
Bekijk onze nieuwe stierenkaart
donderdag, 17 augustus 2017
Amerikaanse fokwaarden verder geoptimaliseerd
donderdag, 10 augustus 2017
De nieuwste Alta-toppers!

Producten & Programma's