Alta Genetics

Create Value, Build Trust, Deliver Results

Alta nieuws
Kijk in Alta Nieuws
Alles over:

Alta nieuws

dinsdag, 09 februari 2016

Bedrijfsbord, vergroot de uitstraling, naamsbekendheid en vindbaarheid van uw bedrijf

Vergroot de uitstraling, naamsbekendheid en vindbaarheid van uw bedrijf met een Alta bedrijfsbord. Alta biedt keuze uit verschillende bedrijfsborden, maar u kunt natuurlijk ook uw eigen foto op het bedrijfsbord laten plaatsen. Download de verschillende opties!

Niet alleen dit prachtige bedrijfsbord kan straks bij u op uw bedrijf staan, er zijn nog twee mooie bedrijfsborden verkrijgbaar. Of maak uw eigen ontwerp!

De borden zijn te bestellen in twee formaten en zijn van hoogkwalitatief materiaal en bedrukking. Bij normaal buitengebruik is de garantie vijf jaar. Alta draagt bij in de kosten, vandaar dat u de borden kunt bestellen tegen gereduceerd tarief.

De tekst is naar eigen keuze in te vullen, afhankelijk van de ruimte op het bord. Wanneer u kiest voor een eigen foto is het belangrijk, dat deze van voldoende kwaliteit is. Hierover adviseren wij u graag. Voordat de bestelling naar de drukker gaat ontvangt u ter goedkeuring een drukproef via de email.

Download hier het formulier waarop u de verschillende bedrijfsborden kunt bekijken.

Hieronder vindt u de prijzen van de bedrijfsborden, welke u tegen gereduceerd tarief bij ons kunt bestellen. De prijzen zijn exclusief BTW en verzendkosten van €15,-.

 
Bestel uw Alta bedrijfsbord
 
Formaat 140 x 100 cm Formaat 110 x 80 cm
€ 95 € 75
extra kosten eigen foto: € 25 extra kosten eigen foto: € 25

Interesse? Vraag uw Alta vertegenwoordiger voor meer informatie of neem rechtstreeks contact op met de medewerkers op ons kantoor: 0594-620940.Silvia Raat
Silvia Raat
Marketing en Communicatie
Silvia.Raat@altagenetics.nl
Netherlands

Bestanden downloaden

Producten & Programma's