Alta Genetics

Create Value, Build Trust, Deliver Results

Carrière
Zoek je naar een baan bij Alta?
Alles over:

Carrière kansen

 


Direct contact

Kantoor  Alta Nederland
Kantoor Alta Nederland info@altagenetics.nl
Alta Inseminatie Service
Alta Inseminatie Service Telefoon: 0800 - 4500 000

Zoek uw contactpersoon hier :
Alta GeneticsErvaringen

De progressiviteit en ambitie binnen onze organisatie zorgen ervoor dat je uit de comfort zone wordt gehaald, wat positief is voor mijn ontwikkeling en voor onze klanten.
Jordi Berends
Jordi  Berends

Werken bij Alta


Alta bouwt aan lange termijn relaties door het creƫren van toegevoegde waarde. Wij verbeteren het rendement van individuele melkveebedrijven door het leveren van betrouwbare genetica en hoogwaardige dienstverlening op het gebied van vruchtbaarheid- en fokkerijmanagement.

Om dit te bereiken zijn onze medewerkers van groot belang. Wij zijn ervan overtuigd dat medewerkers het verschil maken. Werken bij Alta Genetics betekent deel uit maken van een internationaal toonaangevend bedrijf waar zowel persoonlijke benadering als een prestatiecultuur centraal staan om het beste uit iedere werknemer te halen. Het betekent dat je veel kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen via het krijgen van directe verantwoordelijkheid, training en diverse uitdagingen. Zo kun je bijdragen aan een bedrijf waar getalenteerde mensen met energie, creativiteit, expertise en passie nauw met elkaar samenwerken om ambitieuze doelen te realiseren.

Hieronder vind je het overzicht van onze actuele vacatures. Zijn er geen beschikbare vacatures of zie je geen passende vacature op deze site, maar denk je dat je goed zou passen in onze organisatie?
Dan kun je altijd een open sollicitatie, inclusief motivatie en CV versturen.

info@altagenetics.nl

Alta Nederland BV
t.a.v. Secretariaat
Postbus 46
9950 AA Winsum

Wij laten dan altijd weten of er interesse is voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.